U toku su prijave za Transportni kongres 2016 (SRB)

transportni kongres1 

 

 

 

 

Transportni kongres 2016 održaće se 3. i 4. novembra 2016. godine u Hotelu Mona na Zlatiboru u organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TRANSPORTLOG i Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Izvršni organizator je Intico d.o.o.
Kongres je namenjen svim zainteresovanim kompanijama i stručnjacima iz regiona koji se svakodnevno susreću sa izazovima u transportu i logistici, vlasnicima i poslovodstvu transportnih i logističkih kompanija, vlasnicima i poslovodstvu kompanija iz svih sektora privrede koje koriste transportne i logističke usluge, rukovodiocima transporta, rukovodiocima logistike, rukovodiocima voznih parkova, rukovodiocima prodaje, rukovodiocima nabavke, predstavnicima distributera vozila, pogonskog goriva, rezervnih delova, pneumatika, maziva, rukovodiocima servisa za održavanje vozila, rukovodiocima kompanija za zbrinjavanje i tretman otpada, predstavnicima osiguravajućih društava i drugih finansijskih institucija, predstavnicima državnih institucija i lokalnih uprava, predstavnicima strukovnih udruženja, predstavnicima obrazovnih institucija i drugim učesnicima na tržištu transporta i logistike.
Teme Kongresa su:
1. Transportna i logistička rešenja u poslovnim sistemima
2. Dobre distributivne prakse u farmaceutskom sektoru
3. Transport i logistika u naftnom sektoru
4. Informacione tehnologije u transportu i logistici
5. Distribucija robe
6. Saradnja korisnika transportne i logističke usluge sa transportnim i logističkim kompanijama
7. Troškovi u transportu i logistici
8. Transportni i logistički procesi u poslovnim sistemima
9. Rešavanje postojećih problema u transportu i logistici.
Ciljevi Kongresa su:
• okupljanje kompanija koje pružaju i kompanija koje koriste transportne i logističke usluge (kompanije iz svih sektora privrede)
• informisanje o aktuelnim problemima i mogućim pristupima za njihovo rešavanje
• direktna razmena iskustava
• upoznavanje sa aktuelnim proizvodima i uslugama u transportu i logistici.
Kotizacija za učešće na Kongresu obuhvata pravo učestvovanja, radni materijal, potvrdu o učešću, posluženje u toku pauza i svečanu večeru (četvrtak, 3. novembar 20.30h).
Kotizacija iznosi 14.900 din + PDV za učesnike iz Srbije. Za učesnike iz inostranstva kotizacija iznosi 130€ po učesniku.
U iznos kotizacije nije uračunata cena smeštaja. U Hotelu Mona obezbeđene su cene smeštaja po posebnim uslovima (sa popustom od 30%) za učesnike Kongresa. U prilogu Hotel Mona Transportni Kongres 2016 nalazi se cenovnik smeštaja sa uključenim popustom.
U toku održavanja TRANSPORTNOG KONGRESA 2016 biće omogućeno komercijalno predstavljanje kompanija čija je delatnost direktno ili indirektno vezana za transport i logistiku.
Informacije i prijave:
Jelena Trifunović
tel: +381 11 4065 536
mob: +381 60 30 60 317
email: j.trifunovic@transportlog.org.rs
web: www.transportlog.org.rs

 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Archimedes

Crno-bijeli šah keksi